skip to Main Content

Erg onder de indruk van het inzicht

Als ervaren hulpverlener was ik erg onder de indruk van het inzicht wat ik kreeg via de oefeningen bij Anneke. Ik ben gewend om meer dan 60 woorden per minuut te produceren: al waren het er 100; niets geeft zoveel inzicht als het ervaren. Het voelen. Het mogen uitproberen. In een veilige en vertrouwde setting, want dat biedt Anneke! Een speeltuin, waar je mag en kan vallen, maar wel op een rubberen onder tegel. Bedankt hiervoor Anneke!

Liefs Eva

Spiegel

Ik vond de gesprekken en het contact met Anneke erg fijn! Ondanks dat het soms voor mijzelf best wel een spiegel was en moeilijk, heeft Anneke er voor gezorgd dat ik naar mijzelf ben gaan kijken en wat ik wil! Ben er nog niet helemaal maar ben door deze sessies goed onderweg! Bedankt. Groetjes Yvet.

Prettig samenwerken voor zowel professional als cliënt

Anneke is een integere therapeut. Haar grootste kracht is haar oordeelsvrije houding waardoor cliënten zich gemakkelijk open durven te stellen. Ze denkt mee naar passende oplossingen waarbij ze zich realiseert dat die voor iedereen anders zijn. Zo werk je echt vanuit gelijkwaardigheid met haar samen. Ze beschikt over het vermogen je snel op je gemak te stellen waarbij ze soms ook ervaringen uit haar eigen leven deelt als dit helpend kan zijn.

Carolien, GZ-psycholoog

Werkplezier

Anneke heeft me geholpen met het terugbrengen van overzicht waardoor ik weer plezier heb in mijn werk. Ze heeft de pijnpunten zichtbaar gemaakt waardoor ik weer in actie kon komen. Ik heb het als zeer prettig ervaren.

Johan

Deel dit
Back To Top
Zoeken